Arhiva comunicate de presa - 2019

Incetare contract de delegare a gestiunii sistemului de iluminat public in Municipiul Galati

Data: 06/10/2015

SC Luxten Lighting Company SA anunta incheierea contractului pentru delegarea gestiunii sistemului de iluminat public in Municipiul Galati incepând cu data de 28 august 2015 si totodata incetarea activitatii dispeceratului pentru reclamatii si sesizari cu numarul alocat 0236.463.269.

Detalii...

Smart City by Luxten

Data: 08/09/2015

Luxten Lighting Company SA lanseaza in cadrul International Electric & Automation Show 2015 - Smart Event in a Smart City doua aplicatii ale conceptului smart city, una dedicata managementului consumului de energie electrica pentru sistemele de iluminat public – Light Smart System si una destinata cresterii gradului de siguranta a cetatenilor si protejarii infrastructurii de iluminat public –  Luxten Security. Evenimentul va avea loc in perioada 8-11 septembrie, la Palatul Parlamentului si este dedicat tehnologiilor specifice dezvoltarii durabile si sustenabile a oraselor.

Detalii...

Proiect de succes Premiul Trail Blazer in cadrul Galei UE BERD Sustainable Energy Excellence Awards 2015

Data: 28/05/2015

Proiectul de eficienta energetica Modernizarea si optimizarea parametrilor tehnico-functionali ai sistemului de iluminat public in Zona Dorobanti (Bulevardul Iancu de Hunedoara-Calea Dorobanti-Bulevardul Aviatorilor), Piata Dorobanti si Calea Dorobanti (tronson Piata Dorobanti - Piata Charles de Gaulle),al carui beneficiar este Primaria Municipiului Bucuresti, a fost finantat de catre BERD prin Facilitatea de Finantare pentru Eficienta Energetica acordata Autoritatilor Publice Locale din Romania (MFFEE).

Detalii...

International Year of Light 2015

Data: 20/04/2015

In January 2015, it was launched the year of the worldwide celebration of light science and its applications: the light-based technologies for sustainable development and solutions to global challenges in energy, environment, internet and communication, health, education and art.

Detalii...

2015 Anul International al Luminii

Data: 20/04/2015

In ianuarie 2015, a fost lansat la nivel mondial, anul celebrarii stiintei iluminatului si a aplicatiilor sale, printre care: tehnologiile bazate pe lumina pentru o dezvoltare durabila si solutii la provocarile globale în domeniul energiei, mediului, internetului si comunicatiilor, sanatatii, educatiei si artei.

Detalii...