Simfonia luminii

Data: 07/05/2010

Luxten Lighting Company, detinatoarea contractului de concesionare a sistemului de iluminat public si de modernizare a acestuia în municipiul Bucuresti, dezvolta anul acesta un proiect de iluminat ornamental de iarna impresionant: “Simfonia Luminii”. Proiectul isi propune sa redimensioneze standardele acestui tip de iluminat in capitala.

Avand ca partener permanent in ultimii ani Primaria Municipiului Bucuresti, anul acesta, echipa noastra a decis extinderea acestui proiect si in mediul privat.

In vederea realizarii unui iluminat ornamental spectaculos, viziunea noastra pentru acest proiect include nu doar spatiul urban si stradal al orasului, ci si cladirile adiacente acestuia.

Cu un traseu mai lung decat in orice alt an, ce include locatii ca Pasaj Baneasa, Piata Presei Libere, Piata Victoriei, Piata Romana, Universitate, Piata Unirii, Piata Operei, Bulevardul Dacia, Bulevardul Tineretului si altele, iluminatul ornamental de iarna de anul acesta va fi cel mai amplu “spectacol de lumina si culoare” de acest fel din Romania.

Prin acest dublu parteneriat al companiei noastre, atat cu mediul public cat si cu cel privat, vom putea sa “imbracam” Bucurestiul intr-o atmosfera de sarbatoare, de care locuitorii si oaspetii orasului se vor putea bucura pe toata perioada sarbatorilor de iarna. “Simfonia Luminii” reprezinta un nou inceput pentru iluminatul ornamental al orasului Bucuresti.